Co kolem bazénu: Jak vybavit okolí svého bazénu

Koupání v bazénu, ať už za zářivého slunce nebo při zapadajícím letním večeru, je vždy oázou odpočinku. Ale co si pořídit kolem bazénu, abyste si mohli užívat tento zážitek naplno? Představíme vám pár věcí, které se vám budou nejen hodit, ale také přidají na estetice vašeho prostředí.

Venkovní sprcha

Venkovní sprcha je prvkem, který by neměl chybět v blízkosti žádného bazénu. Umožňuje vám a vašim hostům se rychle osprchovat před a po koupání. Na trhu existují různé modely, od jednoduchých sprch po více luxusní varianty s teplou vodou a dalšími funkcemi.

Venkovní osvětlení

Jedním z prvků, který může bazén i jeho okolí proměnit ve večerní hodiny v magické místo, je vhodné venkovní osvětlení. Světla kolem bazénu nejen zvýrazní jeho krásu, ale také poskytnou bezpečnost pro všechny, kteří se v okolí bazénu pohybují. Lampiony, světla na sloupech, nebo LED pásy jsou ideální volbou.

Gril

Grilování je velmi oblíbenou činností, kterou si lidi spojují s letními měsíci a bazénem. Moderní venkovní grily existují v mnoha variantách a rozhodně zpříjemní společné chvíle strávené kolem bazénu.

Zahradní slunečník nebo pergola

Aby bylo možné využívat bazén i v horkých letních dnech, je důležité mít k dispozici stín. Zahradní slunečník, pergola nebo altán může poskytnout potřebný stín a zároveň přidat na estetice celkového prostředí.

Plovoucí nábytek Roolf Living

Hlavní atrakcí vašeho bazénu může být designový, pohodlný nábytek od značky Roolf Living, který je navržen tak, aby mohl plout na vodě. Tento nábytek je voděodolný, neplesniví a rychle schne, takže se nemusíte obávat žádné nepříjemnosti spojené s vlhkostí. Navíc si, díky jejich modernímu designu a široké škále barev, můžete vybrat přesně takový kus, který bude ladit s vaším bazénem a okolím.

Sedačky, křesla a pufy od Roolf Living se vyrábějí z materiálu odpuzujícího vodu a jsou dostatečně robustní, aby snesly jakékoliv počasí. Tento nábytek je nejen praktický, ale také velmi pohodlný, takže si budete moci užívat relaxaci na vodě v luxusu.

Koberce Roolf Living

Rozpálená dlažba může být nepříjemná pro naše nohy, zejména v letních měsících. Zde přicházejí vhod stylové koberce na dlažbu od Roolf Living. Tyto koberce jsou vytvořeny z vysoce kvalitního materiálu, který je odolný vůči slunci a vodě, takže se nezničí ani při nejintenzivnějším letním slunci. Navíc jsou velmi pohodlné a jejich atraktivní design dodá vašemu bazénu další vzhledový rozměr.

Vybavení okolí bazénu by mělo být promyšlené, aby odpovídalo vašim potřebám a zároveň dodávalo bazénu estetickou hodnotu. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete pro produkty od Roolf Living nebo jiných značek, nejde jen o to mít bazén, ale také o to, jak si ho užijete.

Zpět do obchodu